HATAY / KIRIKHAN - Kırıkhan Beyazid Bestami Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Gündem Maddeleri

BEYAZİD BESTAMİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2020–2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU GÜNDEM MADDELERİ (2020-2021 öğretim yılında yapılacak olan öğretmenler kurullarında Kurul Katibi olarak görevlendirilecek öğretmenlerin seçimi) 1) Açılış ve yoklama. 2) Bir önceki toplantıda alınan kararlar 3) Bakanlık emirleri, mevzuat değişiklikleri, ilgili mevzuat, MEBBİS, E-okul ve diğer uygulamalar 4) Eğitim öğretim yılı içerisinde Covid 19 kapsamında alınan ve alınacak tedbirler 5) Okulumuzda yapılacak uzaktan eğitim çalışmaları ile ilgili bilgi verilmesi 6) Okul aile birliği ve veli toplantıları 7) Okul Çevre ilişkileri 8) Yapılacak Proje tasarım, üretim ve hizmet çalışmaları 9) Tanıtım, yönlendirme, mesleki rehberlik çalışmaları 10) Personel ve öğrenci kılık ve kıyafetiyle ilgili hususlar 11) Zümre toplantıları, yıllık planlar, ders planları, ve özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler için BEP planları 12) Okul rehberlik hizmetleri 13) Eğitim kurumu, ilçe, il yurt içi ve yurt dışında düzenlenecek bilimsel, sosyal kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler ve yarışmalar ile geziler, öğrenci kulüp ve topluma hizmet çalışmaları 14) Değerler eğitimi çalışmalarına yer verilmesi 15) Faaliyet gösterecek kulüplerin belirlenmesi 16) Sınıf/Şube rehber öğretmenleri ile öğrenci kulübü danışman öğretmenlerinin belirlenmesi 17) Kurul ve komisyonlara öğretmen seçimin ve görev dağılımım yapılması 18) Nöbet uygulamaları ile ilgili esaslar 19) Mezunların izlenmesi 20) İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili esaslar 21) Denetim ve rehberlik çalışmaları 22) Destekleme ve yetiştirme kursları ile ilgili ihtiyaçların tesbiti ve kurslarda verimliliğin arttırılması 23) Ders kitabı, eğitim aracı ve bireysel öğrenme materyalleri 24) Öz değerlendirme çalışmaları 25) Stratejik planlama, eğitimde toplam kalite yönetimi ile okul gelişim ve yönetim ekibi çalışmalarına ilişkin iş ve işlemleri 26) Okulda ve çevrede Türkçenin doğru güzel ve etkili kullanılması 27) İstihdama yönelik mesleki eğitim hizmetleri 28) Dilek ve temenniler 29) Kapanış Bekir KÜPELİ Okul Müdür V.
Yayın: 21.08.2020 - Güncelleme: 21.08.2020 10:21 - Görüntülenme: 304