HATAY / KIRIKHAN - Kırıkhan Beyazid Bestami Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kırıkhan Beyazid Bestami Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
FATİH MAH. 887 SK. BİNA NO 10 BEYAZID BESTAMI MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 10 KIRIKHAN / HATAY
Vizyon
Okul başarısının yanısıra, vatanını ve milletini seven, dürüst, büyüklerine saygılı, küçüklerini seven, özgüveni yüksek, kendini ifade edebilen, geleceğimizi kaygısızca emanet edebileceğimiz başarılı bireyler yetiştirmek. Cumhuriyetimizin 100. yılında özgün, sosyal ve akademik çalışmalara yön veren öncü bir kurum olmayı hedefliyoruz.
Misyon
BİZ; İlköğretimden aldığımız öğrencilere ders başarılarının yanısıra olumlu davranışlar da kazandırmak onları bir mesleğe ve yüksek öğrenime her yönüyle mükemmel olarak yetişmiş olarak göndermek için VARIZ. Atatürk ve Cumhuriyet ilkelerine bağlı, temel değerlerden ödün vermeden doğaya, bilime ve kendine saygılı, merak, araştırma, yaratıcılık ve eleştirel düşünme yetilerini kullanarak insanlığa değer katan dünya vatandaşı yetiştirmek için VARIZ.
Kaloriferli
Şehir içi dolmuşlarla kısmen
Taşımalı öğrenciler için servis mevcuttur.
İlçe Merkezi
İl Merkezine 36 km, İlçe Merkezine 5 km,