HATAY / KIRIKHAN - Kırıkhan Beyazid Bestami Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNİN UZAKTAN EĞİTİM ÇALIŞMA PLANI

Sevgili Özelim Evdeyim Eğitimdeyim Öğrencileri ve veliler bu çalışma planı size bu tatil döneminde yol göstermek için yapıldı, sayın veliler bu günler gelip geçtikten sonra aklımızda ne kalacak, neyi hatırlayacağız? İyi ki çocuklarımızla bu tecrübeleri yaşadık, iyi ki bu şekilde yaşadık ve çocuklarımız açısından çok daha iyi değerlendirmiş olduk. Hepsi geçtiğinde, iyi ki o günleri güzel değerlendirdik demek umuduyla.

HERGÜN

8:00: Kahvaltı

(Hafta içi her gün okul varmış gibi kalkılıp yatağımız toplanacak odamız düzenlenecek kahvaltının hazırlanmasında ve toplanmasında büyüklere yardımcı olunacak.)

08:00-08:30: Sabah Sporu

Sevdiğiniz bir müzik eşliğinde yarım saat hafif kültürfizik hareketleri yapılması

09.00 – 14.00: TRT EBA izlenilmesi (İnternet imkanı olan kişilerin bir önceki dersleri tekrar edebilir) (Ders aralarında okulumuz internet sitesinde yayınlanan "Eğitim Takvimi" içerisindeki etkinliklerin yapılması)

12:00 - 13.00: Öğle Yemeği (Öğle yemeği hazırlanmasında sofranın kurulup kaldırılmasında yardımcı olunacak)

15:00 - 18:00: (Evin düzenlenmesinde, temizliğinde ve akşam yemeğinin hazırlanmasında ev büyüklerine yardımcı olunması) Boyama çalışması yapma, öğretmenizle telefonla görüşme yapma, kitap okuma çalışması yapma. Öğretmenimizin verdiği etkinliklerin yapılması

18:00 - 19:00: Akşam Yemeği (Yemeğin hazırlanmasında sofranın kurulup kaldırılmasında bulaşıkların yıkanmasında ev büyüklerine yardımcı olunacak)

19:00 – 20:00: Akşam Yemeği

20:00 - 20:30: Akşam Sporu

Sevilen müzik eşliğinde hafif kültürfizik hareketleri yapılacak

20:30 - 21:00: Televizyon seyretme (Belgesel kanalları tercih edilirse daha iyi olur), İnternetten araştırma yapma (öğretmenin verdiği konunun), müzik dinleme, aile büyükleri telefonla aranıp hatırları sorulacak.

21:00 Yatma Saati

Yayın: 09.04.2020 - Güncelleme: 09.04.2020 10:25 - Görüntülenme: 130